top of page

Hakweek
2021

week 1  23 t/m 27 augustus

week 2  30 augustus t/m 3 september

Atelier Hans Rikken, Oostendeweg 55, Groningen

jm.rikken@hotmail.com

hakweek 2021 2_edited.jpg

Ben je een enthousiast over beelden maken? Heb je weleens een cursus gevolgd, of overweeg je dat te doen? Dan is een hakweek een geweldige kennismaking of een kans om intensief te werken aan een ruimtelijk werkstuk. Samen met andere deelnemers (max. 12) heb je een actieve, intensieve en tegelijk toch ontspannende week in een goede sfeer.

 

Er wordt voornamelijk gewerkt in steen, maar ook in hout of met andere materialen naar keuze. Het doel is per deelnemer verschillend en kan variëren van kennismaken met het beeldhouwen, tot doorwerken aan een beeld waar je al mee bezig bent, of het uitproberen van een ander materiaal of techniek. De begeleiding is individueel, maar de groep wordt ook bij elkaars werk betrokken, bijvoorbeeld op momenten dat er keuzes in een werk moeten worden gemaakt. Ervaren of beginner, iedereen kan voordeel hebben bij het meekijken naar het werk en de ontwikkeling van de ander.

 

De dagen zijn van 9.30 uur tot 16.00 uur, koffie/thee inbegrepen. Het is een goede traditie dat tijdens de middagpauze de deelnemers om de beurt de lunch verzorgen.

De kosten voor de hele week zijn € 190,= en € 45,= per dag (Je kunt de hele week deelnemen, maar ook 1 of meerdere losse dagen).

bottom of page